Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Assortiment Pokon producten

Bij Potgrond.nl kunt u uiteraard ook Pokon potgrond producten kopen en bestellen.
Pokon potgrond is een bekende naam in Nederland als het gaat om het verzorgen van de tuin.
Pokon Naturado is marktleider in Nederland op het gebied van potgrond, meststoffen, graszaad, gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen.
 


Pokon potgrond

Pokon heeft door de jaren verschillende soorten voeding ontwikkeld, speciaal afgestemd op wat tuinplanten, kamerplanten, gazons of moestuinen nodig hebben. Planten zullen met de juiste voeding namelijk sneller, langer, mooier en beter groeien en bloeien. Bovendien verkleint de juiste voeding de kans dat uw tuin ziek wordt of last krijgt van een plaag.

Pokon potgrond producten kopen op Potgrond.nl

Op Potgrond.nl hebben wij een gedeelte van het Pokon assortiment opgenomen. Mist u een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij hebben namelijk een directe en snelle toegang tot alle Pokon-producten.   

 

Pokon potgrond; Een prachtige border met bloeiende tuinplanten 

Een border vol bloeiende struiken, planten, bloemen en bomen is een lust voor het oog. Hierbij is tuinonderhoud met Pokon border producten wel van groot belang. Uw tuinplanten hebben namelijk het hele jaar door wat extra voeding nodig, want de planten kunnen helaas niet alle nodige voedingsstoffen uit de bodem halen. Wilt u zaadjes zaaien of vaste planten in uw tuin planten: ook dan is het weer erg belangrijk dat je eerst zorgt voor een goede bodem. Haal daarom voordat je gaat zaaien of planten altijd het onkruid en eventuele steentjes en worteltjes uit de bodem met handig tuingereedschap.


Pokon - de optimale voeding voor uw tuin

Als de vaste tuinplanten of tuinbloemen in de grond staan of de zaadjes ontkiemt zijn, is het tijd om uw planten en bloemen de juiste voeding te geven. Zo houdt u uw planten sterk, gezond en mooi van kleur, en voorkomt u plagen en ziekten. Ook heeft Pokon speciale voeding voor verschillende soorten planten. 

Pokon Plantenvoeding | Assortiment

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een ander Pokon product? Neem gerust contact met ons op
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Er zijn geen producten gevonden...