Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Pokon - Potgrond van topkwaliteit

Pokon - Potgrond van topkwaliteit Op Potgrond.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten potgrond. Eén van de varianten potgrond die u op onze website kunt vinden is Pokon Potgrond.

Over Pokon 

Pokon is al jarenlang een bekend merk als het gaat om potgrond, plantenvoeding, bodemverbeteraars en andere tuinproducten. De producten van Pokon staan al jarenlang bekend om hun topkwaliteit. 

Al sinds 1929 is Pokon Naturado actief en is inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider op het gebied van potgrond, gewasbescherming, meststoffen, tuinaarde en andere artikelen voor planten, bloemen, bomen en (moes)tuinen. graszaad en meststoffen. 

Het is dan ook niet voor niks dat de producten van Pokon deel uitmaken van het assortiment van Potgrond.nl

Pokon Universele Biologische Potgrond

Pokon Universele Biologische Potgrond biedt uw planten de voedingsbodem die het nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen! Vul uw plantenbakken en/of bloempotten met de gewenste hoeveelheid biologische potgrond en plant vervolgens uw gewassen volgens de voorschriften van de betreffende plant. 

Op Potgrond.nl vindt u Pokon Universele Biologische Potgrond in handige zakken van 40 liter. De Pokon Universele Bio Potgrondmix biedt voldoende voeding voor ongeveer 100 dagen. 

pokon-biologische-universele-potgrond

Pokon Universele Potgrond met RHP-keurmerk

Pokon Universele Potgrond met het RHP-keurmerk bevat kwalitatieve grondstoffen, waaronder turf, kalk en (biologische) meststoffen. Deze samenstelling zorgt ervoor dat water goed wordt vastgehouden en uw planten/gewassen op gelijkmatige wijze de voeding krijgen die ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Bovendien wordt het RHP-keurmerk gezien als de beste en strengste kwaliteitsstandaard voor potgrond.

Door te kiezen voor Pokon RHP Potgrond bent u ervan verzekerd dat de potgrond schoon en veilig is voor de planten en/of andere gewassen die u er in gaat planten.

pokon-universele-potgrond-rhp

Pokon Terras & Balkon Planten Potgrond

De Pokon Terras & Balkon Planten Potgrond is speciaal ontwikkeld voor eenjarige planten en bloemen in potten, bakken en hanging baskets. De samenstelling van deze potgrond heeft een bewezen, gunstig effect op de ontwikkeling van terras- en balkongewassen. De Pokon Terras & Balkon Planten potgrond biedt maar liefst 6 maanden voeding voor uw gewassen.

pokon-terras-balkonplanten-potgrond

Overige Pokon Producten

Naast verschillende soorten Pokon potgrond vindt u op Potgrond.nl ook andere Pokon producten, waaronder;
pokon-assortiment

Bent u op zoek naar een specifiek Pokon product? Neem gerust contact met ons op. Door onze samenwerking met Pokon Naturado hebben wij de mogelijkheid om ook andere Pokon producten direct te bestellen.

Pokon Potgrond kopen op Potgrond.nl

Op zoek naar potgrond van Pokon? Neem dan eens een kijkje in ons Pokon assortiment en bestel direct. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Het team van Potgrond.nl helpt u graag en geven graag tips en advies op het gebied van potgrond, tuinaarde, plantenvoeding, bodembedekkers en meer…


 
  Luc     27-07-2022 14:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.