Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Hydrokorrels

Pokon Hydrokorrels kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

De hydrokorrels van Pokon zijn zeer geschikt als drainagelaag in bloempotten en plantenbakken. Een laag pokon hydrokorrels onderin de pot of bak zorgt ervoor dat uw planten, bloemen of andere gewassen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook biedt het een versteviging voor de wortels.

Pokon Hydrokorrels | Decoratie

Pokon Hydrokorrels kunnen ook als decoratief element worden gebruikt. In plaats van onderin de plantenbak of bloempot, worden de korrels in dit geval op de potgrond of tuinaarde gestrooid. Naast dat het er mooi uitziet, zorgt het er ook voor dat de grond minder snel uitdroogt en u uw planten/bloemen minder vaak water hoeft te geven.Pokon Hydrokorrels | Hoe te gebruiken?

Pokon Hydrokorrels zijn erg gebruiksvriendelijk. 
Strooi een laagje hydrokorrels in de bloempot of plantenbak die u gaat vullen. 1/5 deel van de bloempot of plantenbak vullen met Pokon Hyrdrokorrels is al voldoende. Vervolgens vult u de pot of bak aan met potgrond en plant u uw planten, bloemen of andere gewassen erin.

Wanneer u de Pokon Hydrokorrels als decoratief element wilt gebruiken, strooit u een laag korrels over de potgrond of tuinaarde, zodat het zand niet meer zichtbaar is. 

Op zoek naar andere Pokon producten? Bekijk hier het volledige assortiment Pokon producten van Potgrond.nl
 

Bekijk ook onze andere producten:

Veelgestelde vragen

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Er zijn geen producten gevonden...