Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Potgrond met RHP-keurmerk

Potgrond met RHP-keurmerk
Op verschillende soorten zakken potgrond die u in het tuincentrum of de bouwmarkt kunt kopen, kom je het tegen: potgrond met een zogenaamd RHP-keurmerk. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Waar staat RHP voor? En is potgrond met RHP-keurmerk eigenlijk beter dan andere potgrond(mix)? In dit artikelen lichten we het toe.

Wat is het RHP-keurmerk?

RHP staat voor Regeling Handelspotgronden. Dit Europese kenniscentrum beoordeelt, controleert en certificeert verschillende soorten substraten, waaronder potgrond. Het RHP-keurmerk wordt gezien als de beste en strengste kwaliteitsstandaard voor potgrond ter wereld. Door te kiezen voor potgrond met een RHP-keurmerk kunt u er vrijwel zeker van zijn dat de potgrond schoon en veilig is voor de gewassen die u er in wilt planten. Alle potgrond van Potgrond.nl beschikt over het RHP-keurmerk.

Hoge kwaliteitseisen

Potgrond met een RHP-keurmerk is uitgebreid onderzocht en beoordeeld op verschillende kwaliteitsstandaarden en -eisen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of er geen onkruidzaden, bacteriën en/of schimmels in de potgrond zitten. Daarnaast wordt er streng gecontroleerd op inhoudsstoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en dier.

Logo RHP

Wanneer de potgrond door de strenge kwaliteitscontroles van RHP is gekomen, mag de verpakking - bijvoorbeeld de zakken potgrond - worden voorzien van het RHP-keurmerk logo. Hierdoor kan de consument zien dat het hoogwaardige potgrond betreft. Met een RHP-keurmerk op de verpakking bent u ervan verzekerd dat de specificaties van het product - zoals vermeld op de verpakking - ook daadwerkelijk juist zijn. Uit onderzoek en tests is gebleken dat potgrond zonder RHP-keurmerk tot wel 25% verschil vertoont tussen wat er op de verpakking wordt vermeld en wat er daadwerkelijk in de verpakking zit. Op zoek naar de beste potgrond voor uw planten, bloemen en andere gewassen? Kies dan voor potgrond met een RHP-keurmerk.

Potgrond met RHP-keurmerk bestellen op Potgrond.nl

Op Potgrond.nl kunt u gemakkelijk en snel RHP-gecertificeerde potgrond kopen. De universele potgrond wordt bij u thuis geleverd in zogenaamde big bags of in zakken van 40 t/m 70 liter. Ook is het mogelijk om de potgrond losgestort te ontvangen. Naast potgrond biedt potgrond.nl ook een uitgebreid assortiment aan andere tuinbenodigdheden, waaronder Frans boomschorsvogelhuisjescacaodoppen en meer…

Hebt u vragen over potgrond, tuinaarde of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op via 033-2003129 of info@potgrond.nl

 
  Luc     19-05-2021 13:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.