Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Bio Terras & Balkon Planten Potgrond

Pokon Bio Terras & Balkon Planten Potgrond is de ideale voedingsbodem voor buitenplanten in potten en bakken. Door de samenstelling van de biologische potgrond kunnen uw planten - zowel de wortels in de grond alsmede het gewas bovengronds - zich optimaal ontwikkelen - tot wel 100 dagen!  

Pokon Bio Terras & Balkon Planten Potgrond zorgt ervoor dat het vocht beter wordt vastgehouden en dat de plant(en) dé voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.


Potgrond voor terras- en balkonplanten

Veel appartement- en flatbewoners maken van hun balkon of (mini-)terras een waar - groen - kunstwerk! Balkontuintjes zijn dan ook immens populair! Echter is het van groot belang om voor de planten op uw balkon of terras een goede kwaliteit potgrond te gebruiken. 

Een kwalitatieve potgrond is luchtig, geeft ruimte aan de wortels om zich te ontwikkelen en laat (overtollig) water weglopen. Een goede potgrondmix bestaat uit organisch materiaal, veenmos en vermiculiet. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor de beste voedingsstoffen voor uw plant(en). 

Pokon Bio Terras & Balkon Planten Potgrond | Hoe te gebruiken?

- Vul de pot of bak voor ongeveer de helft met Pokon Bio Terras & Balkon Planten Potgrond.
- Zet de plant in de pot of bak volgens de voorschriften van de betreffende plant en vul de rest van de pot aan met de potgrond. 
- Druk de grond lichtjes aan.
- Geef de plant voldoende water.

Voor optimale ontwikkeling van de plant, bedekt u - alvorens u de potgrond in de pot/bak doet - ongeveer 1/5 deel van de pot met een laag Pokon Hydrokorrels.

------

Op zoek naar andere Pokon producten? Bekijk hier het volledige assortiment Pokon producten van Potgrond.nl

Bekijk ook onze andere producten:

Veelgestelde vragen


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Er zijn geen producten gevonden...