Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Welke potgrond voor moestuin? Moestuin potgrond! 

Welke potgrond voor moestuin? Moestuin potgrond! 
Met enige regelmaat krijgen we de vraag welke soort potgrond of tuinaarde het meest geschikt is om te gebruiken in moestuinen. Het antwoord is in veel gevallen vrij simpel: voor moestuinen raden we onze speciale moestuin potgrond aan. Meer weten over moestuingrond? U leest het in dit artikel!
 


Wat is moestuin potgrond?

Naast voldoende water - en de nodig tijd en aandacht - is het van belang om te zorgen voor een goede voedingsbodem van uw moestuin. Dit bereikt u door gebruik te maken van speciale grond voor de moestuin: moestuin potgrond.

Reguliere potgrond vs. Moestuin potgrond

Moestuin potgrond is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in moestuinen. Maar wat is precies het verschil met reguliere potgrond?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten potgrond verkrijgbaar - van potgrond voor terras- en balkonplanten tot universele potgrond en van bemeste potgrond tot biologische potgrond, kokos potgrond en meer…
 
U kiest voor moestuin potgrond, omdat…
 
  • Moestuin potgrond 100% biologisch is. Dit houdt in dat er geen chemische stoffen, mengsels en preparaten in de potgrond voorkomen. Dit is uiteraard van wezenlijk belang om uw gewassen zo natuurlijk, veilig en gezond mogelijk te kunnen laten ontwikkelen. 
     
  • Moestuin potgrond is een milieuvriendelijke keuze, omdat het geen turfsoorten, kalk en (biologische) meststoffen bevat. Een aantal van deze stoffen zorgen voor een enorme CO2-uitstoot en zijn daarom schadelijk voor het milieu. Uw kruiden, groenten en andere gewassen worden door gebruik te maken van moestuin potgrond op een gezonde en veilige manier gekweekt.
     
  • Moestuin potgrond gaat lang mee. De moestuingrond biedt maar liefst twee maanden voeding. Uiteraard is het geven van voldoende water erg belangrijk!

Moestuin potgrond in zakken kopen

Op Potgrond.nl koopt u veilig en snel moestuin potgrond in zakken van 40 of 70 liter. 
De moestuin potgrond van Potgrond.nl is eenvoudig te gebruiken:
 
  • Snijd of knip de zak open
  • Verspreid de moestuin potgrond in uw moestuin - vermeng eventueel met de reeds aanwezige (pot)grond of tuinaarde
  • Geef vervolgens voldoende water
-----------

- Biologische Moestuin Potgrond in zakken van 70 liter - vanaf €119,95 (7 zakken)
- Pokon Biolgische Moestuin Grond in zakken van 40 liter - vanaf €134,95 (12 zakken)

-----------

Moestuingrond kopen op Potgrond.nl

Op Potgrond.nl bestelt u eenvoudig en snel moestuin potgrond in zakken van 70 liter. De moestuin potgrond wordt bij u thuis geleverd. Maakt u gebruik van een gemeenschappelijke moestuin of collectieve moestuin op een andere locatie? Ook dat is geen probleem! Geef bij de aflevergegevens het adres aan waar we de moestuingrond mogen leveren, en we zorgen ervoor dat het in orde komt! 

Naast moestuin potgrond biedt Potgrond.nl ook een uitgebreid assortiment aan andere soorten potgrond, tuinaarde en tuinbenodigdheden, waaronder potgrond losgestort,  Franse boomschors, vogelhuisjes, hydrokorrels en meer…

-----

Hebt u vragen over onze producten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op 033-2003129 of per e-mail via klantenservice@groundcovergroup.nl


biologische-moestuin-potgrondpokon-moestuin-potgrond

  Luc     09-05-2022 16:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.