Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Wat is universele potgrond?

Wat is universele potgrond?
Op Potgrond.nl verkopen we voornamelijk universele potgrond. Van onze klanten krijgen we regelmatig de vraag wat universele potgrond precies is. Is universele potgrond hetzelfde als een potgrondmix of is het vergelijkbaar met bijvoorbeeld tuinaarde? In dit artikelen leggen we u precies uit wat universele potgrond is, wat de voordelen van universele potgrond zijn, voor welke toepassingen het te gebruiken is én hoe u snel en voordelig universele potgrond in huis haalt.

Universele potgrond

Zoals de naam al doet vermoeden, is universele potgrond te gebruiken voor vele verschillende doeleinden. Zo is universele potgrond te gebruiken voor bijvoorbeeld het verpotten van kamerplanten, het vullen van bloempotten en plantenbakken, als ondergrond voor het planten van bomen en heesters en het kweken van perkplanten, vaste planten en groente- en fruitgewassen. Onze universele potgrond is van topkwaliteit en samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Het bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen en -elementen om uw beplanting en/of gewassen optimaal te kunnen laten groeien.

De voordelen van universele potgrond

 • Universele potgrond wordt veel gebruikt door professionele kwekers en kwekerijen, ook zij kiezen voor dit topproduct.
 • Universele potgrond is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen, waaronder veen, gemalen boomschors, compost, mest en kalk. Alle grondstoffen hebben tot doel om een planten en/of bloemen optimaal te kunnen laten ontwikkelen.
 • Universele potgrond heeft een lichte en luchtige structuur, waardoor gewassen zich gemakkelijk door de grond heen kunnen ‘werken’.
 • Universele potgrond is waterdoorlatend, een erg belangrijke eigenschap voor potplanten
 • Universele potgrond is voor vele verschillende doeleinden te gebruiken.
 • Onze universele potgrond is uitgebreid gekeurd en beschikt over een RHP-keurmerk, waardoor u er zeker van kan zijn dat er geen ziekteverwekkers en/of organismen die schadelijk zijn voor planten, dieren en mensen in bevinden. Ook betekent dit keurmerk dat u waar voor uw geld krijgt!

Waar kunt u universele potgrond voor gebruiken?

 • Bij het aanplanten van nieuwe bomen, struiken, heggen en heesters
 • Voor vaste planten en kamerplanten in potten/bakken of in de tuinbodem
 • Balkon- en terrasplanten in potten en bloembakken
 • Bloemenbed of losse bloemen
 • Als extra voedingsbodem in de moestuin

Universele potgrond bestellen? Bekijk het ruime aanbod op Potgrond.nl

Op Potgrond.nl kunt u gemakkelijk en snel potgrond en aanverwante artikelen kopen. Van universele potgrond voor plantenbakken en bloempotten tot verse tuinaarde en verschillende soorten bodembedekkers. Alles onder één dak op Potgrond.nl. Daarnaast worden de door u bestelde producten gratis bij u thuisbezorgd.

Hebt u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via 033-2003129 of info@potgrond.nl

 
  Luc     05-05-2021 13:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.