Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Tuinaarde en potgrond kopen op Potgrond.nl | Gratis thuisbezorgd

Tuinaarde en potgrond kopen op Potgrond.nl | Gratis thuisbezorgd
Bent u op zoek naar kwalitatieve tuinaarde en/of potgrond voor uw tuin, moestuin, tuinborders, bloempotten, plantenbakken of kamerplanten? Op potgrond.nl bent u aan het juiste adres!

Tuinaarde kopen

De bemeste tuinaarde van potgrond.nl is een organische en duurzame bodemverbeteraar - verrijkt met tuinturf, compost en meststoffen. Deze tuinaarde biedt uw tuin optimale voedingsstoffen voor minimaal twee maanden. Daarna volstaat een nieuwe laag tuinaarde om het beste voor uw tuin(planten) te garanderen. De bemeste tuinaarde is geschikt voor onder andere:
  • Het ophogen en egaliseren van uw tuin of tuinborder
  • Het vullen van grondgaten door bijv. verwijderde bomen, planten struiken en heesters
  • Vullen van grote bloembakken (eventueel in combinatie met potgrond)
De bemeste tuinaarde is in diverse varianten te bestellen:

Potgrond kopen

De luchtige universele potgrond van potgrond.nl is de perfecte organische bodem voor allerlei soorten planten - zowel voor in de tuin als in potten - voor planten en bloemen binnenshuis en buitenshuis. De potgrond van potgrond.nl is RHP-gekwalificeerd. Dit houdt in dat de potgrond nauwkeurig is beoordeeld en goedgekeurd door een onafhankelijke partij.

De potgrond heeft een luchtige structuur, waardoor de wortels van de beplanting gemakkelijk kunnen groeien en optimaal kunnen ‘bewegen’. De potgrond bevat een mix van onder andere tuinturf, kokos, klei, kalk en veen en biedt voldoende voedingsstoffen voor minimaal 8 weken.

De potgrond is in diverse varianten te bestellen:

Tuinaarde en potgrond van topkwaliteit op Potgrond.nl

Op Potgrond.nl koopt u tuinaarde en potgrond van premium kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons een uitstekende service verwachten. Het bestelproces is zeer eenvoudig ingericht. De door u bestelde artikelen worden door onze bezorgdienst zo spoedig mogelijk GRATIS bij u thuisbezorgd. Naast potgrond en tuinaarde bieden we ook nog een uitgebreid assortiment aan andere producten, zoals houtpellets, haardhout, anti worteldoek en verschillende soorten bodembedekkers.
 

Hebt u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via 033-2003129 of info@potgrond.nl
 
  Luc     21-04-2021 15:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.