Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²
Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending
Onbemeste biologische Tuinaarde 980 liter (14 x 70 liter)
Onbemeste biologische Tuinaarde 980 liter (14 x 70 liter)
Onbemeste tuinaarde, of teelaarde, is uitermate geschikt om te gebruiken bij het vullen en ophogen van uw tuin, moestuin of tuinborders. Ook voor het aanplanten van bomen, hagen en vaste planten.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis!

€ 174,95 *
€ 159,95 *
Prijs per 14 zakken - 980 liter
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Onbemeste Tuinaarde

U heeft onbemeste tuinaarde nodig, maar weet niet hoe u het moet vervoeren? Geen probleem! Wij leveren het graag bij u op het gewenste adres af! Dus geen gesjouw met zware zakken! 

Wat u moet weten over onbemeste tuinaarde

In tegenstelling tot bemeste tuinaarde bevat onbemeste tuinaarde geen meststoffen. Het bevat ook geen kalk of andere toevoegingen. Daarbij heeft deze grondsoort goede waterdoorlatende eigenschappen. Onbemeste aarde wordt ook wel verkocht onder de namen grond, zwarte grond, teelaarde, tuinaarde, onbemeste grond, ongemengde grond, ongemengde aarde en onbemeste aarde.

Toepassingen onbemeste tuinaarde

Onbemeste tuinaarde is bij zeer geschikt als ondergrond bij het aanleggen van nieuwe gazons en het vullen van borders. Bij het aanleggen van een gazon legt u de graszoden direct op de onbemeste tuinaarde. Daarnaast wordt deze grondsoort ook gebruikt voor het ophogen en aanvullen van plantsoenen, borders en tuinen. Wanneer u een bepaalde plantensoort wilt kweken die zeer specifieke eisen stelt aan de grond, kan het raadzaam zijn om onbemeste tuinaarde als basis te gebruiken en hier zelf de juiste voedingsstoffen aan toe te voegen. Ook goed om te weten: wanneer u bijvoorbeeld een moestuin gaat inzaaien kunt u dit prima doen in onbemeste tuinaarde. De jonge worteltjes die uit de zaadjes ontstaan zijn in de eerste instantie namelijk nog kwetsbaar en kunnen niet zo goed tegen de meststoffen in bemeste aarde. Als de wortels verder ontwikkeld zijn, adviseren wij u om meststoffen (bemeste tuinaarde) of potgrond toe te voegen en goed te mengen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.