Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²
Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending
Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter
Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter Houtmulch -2340 Liter
Houtmulch -2340 Liter
Mulchen (‘het bedekken van de bodem') is zeer nuttig om de bodem in de zomer te beschermen tegen uitdroging en in de winter tegen vorst. Deze mulch bestaat voor 100% uit natuurlijke naaldboomschors.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 23:59uur besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis!

€ 249,95 *
€ 239,95 *
Prijs per 39 zakken a 60 liter totaal 2340 liter
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Houtmulch

Houtmulch drukt de opkomst van onkruid, zorgt voor een goede vochtopname van de bodem en voegt over langere tijd organische stof toe aan de bodem. Bent u op zoek naar de finishing touch voor uw tuin die uw planten en struiken optimaal beschermt ondersteunt? Bestel snel houtmulch en geniet nog lang van uw planten en struiken.

Samenstelling houtmulch

Houtmulch 0-40 millimeter bestaat uit fijn houtig materiaal met een ongezeefde fractie. Dit garandeert dat het product gemakkelijk te verwerken is in uw tuin of border en de gehele bodem bedekt. Dit vergroot het oppervlak van de deeltjes, wat met name zorgt voor grotere vochtopname van het product.

De werking

Door uw perk of border af te strooien met houtmulch verbetert u de vochtopname van de grond en voegt u structuur en organische stof toe. Deze dragen bij aan een verbeterde kwaliteit van de bodem op lange termijn.

Door uw perk of border met een laag houtmulch af te werken zorgt u er tevens voor dat de eventueel in de bodem aanwezige onkruidkiemen minder makkelijk een kop boven het maaiveld uit kunnen steken. Zo zorgt u niet alleen voor een gezonde tuin, maar vermindert u ook de onderhoudsbehoefte.

Eigenschappen

  • 100% natuurlijk
  • Consistente, fijne fractie
  • Gemakkelijk aan te brengen

Toepassing houtmulch

Houtmulch is bedoeld om aangebracht te worden als toplaag in perken en borders tussen de bomen en de planten. Voor het beste resultaat strooit u de bodem af met een dichte laag houtmulch. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.